WM Aanbod

CSW Software - a Salos CompanyWM Automaterialen

CSW Software – a Salos company staat voor onafhankelijkheid en zelfstandigheid.Wij zijn een beetje eigenwijs en doen dingen graag op onze eigen manier, zonder ons iets aan te trekken van de gebruikelijke conventies. Wij geloven dat het kopiëren van wat andere aanbieders van garagesoftware al jarenlang doen niets toevoegt en kiezen onze eigen koers.

Wij geloven in de kracht van samenwerking met zoveel mogelijk marktpartijen zodat jij de vrijheid houdt je bedrijf te runnen zoals jij dat wilt.

WM Automaterialen is ook een tikkeltje eigenwijs en onconventioneel. Een bedrijf dat vanuit hun eigen visie blijft werken, ook als anderen dat niet begrijpen. Een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en de automotive markt door en door kent.

Daar werken wij natuurlijk graag mee samen!

Omdat jij klant bent van WM Automaterialen en wij je ook graag als klant zouden willen verwelkomen, bieden wij nu 10% korting op je AutomaaT GO abonnement. De korting ontvang je gewoon omdat je klant bent bij WM Automaterialen en blijf je krijgen gedurende de looptijd van je abonnement. Ook als de minimale contractperiode voorbij is..

Wil je kennis maken met AutomaaT GO en het programma uitproberen? Vraag dan nu een demo aan. Vul hieronder je gegevens in, selecteer de modules die je wilt proberen en je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen uitprobeer-versie  en je inloggegevens.
De demoversie is 14 dagen te gebruiken. Heb je meer tijd nodig? Bel ons even en we verlengen de licentie graag voor je. Tijdens deze testperiode zorgen wij er natuurlijk voor dat je regelmatig tips en hints van ons krijgt, zodat je onze software goed leert kennen. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Dat kan per mail, telefoon of chat. We helpen je graag op weg.

Ook zo onder de indruk van onze garagesoftware? Sluit dan vanuit de demo-omgeving direct een abonnement af of neem contact met ons op. Met onze handige overstapservice is het zo geregeld!

De eerste keer dat je AutomaaT GO opstart word je door een ‘Eerste Start’ geloodst. Hierin vul je enkele basisinstellingen in welke nodig zijn voor de werking van AutomaaT GO. Daarna kun je meteen aan de slag. Maak een werkbon of factuur, bekijk de magazijnlijst, maak een item in de planning aan of experimenteer met de bandenopslag. In de online testomgeving kun je alles testen wat je in de dagelijkse praktijk zou kunnen tegenkomen. Investeren in software voor je garagebedrijf doe je tenslotte niet zomaar.