Optimaliseer je verkoop

Met de module verkoop kun je alle stappen van binnenkomst van de motor tot verkoop van de motor automatiseren met MotoMate GO. Op deze manier heb je alles overzichtelijk in één pakket.

“De BPM-berekening kwam me mijn neus uit. MotoMate GO doet dit automatisch voor me. Ook heb ik nu veel betere statistieken over mijn verkoop, real time.”

Je ziet in één oogopslag je voorraad, kunt eenvoudig doorklikken naar de details van de motor en met een simpele muisklik desgewenst motoren op internet te koop aanbieden, zowel op je eigen site als op de bekende portals. Marge-motoren, BTW-motoren, BPM-berekening? Alles kan. Krijg je een inruiler? Dan kun je er onder andere voor kiezen om een eindbedrag op de factuur te zetten, over het algemeen is dat het bedrag dat je met je klant hebt afgesproken. Het programma rekent op de verkoopfactuur dan automatisch je BTW, eventuele BPM en allerlei kosten voor je terug. Niet meer moeilijk doen met een rekenmachine, maar het programma het voor je laten doen.

Versleutel je in de tussentijd nog dingen aan de motor dan kun je gemakkelijk deze kosten bijboeken zodat je hem niet per ongeluk met verlies verkoopt.

Wil de klant eerst een offerte hebben? Die kun je eenvoudig aanmaken. Je kunt er zelfs voor kiezen om in de maling naar je klant gelijk een link voor goedkeur (of, helaas, afkeur) van de offerte te plaatsen, zodat je extra snel kunt schakelen met je verkoop. Natuurlijk heb je ook een overzicht over je uitstaande offertes en de status daarvan.

Is de motor verkocht? Dan is factureren eenvoudig en razendsnel. Uiteraard naar je eigen factuurontwerp of e-mail en direct financieel correct verwerkt. Indien je briefpapier hebt, kunnen we er zelfs voor zorgen dat je e-mail er qua uiterlijk net zo uitziet als wanneer je op je eigen briefpapier geprint zou hebben. Zo ziet ook je gemailde offerte of factuur er professioneel uit.

Overige modules