Module tijdregistratie

Je wilt je klanten een eerlijke prijs rekenen en zeker weten dat je de uren die je gewerkt hebt ook factureert. Een goede tijdregistratie in je werkplaats is dan van groot belang. Houd met de module tijdregistratie heel eenvoudig de uren van je werknemers bij en verhoog zo de efficiency van je bedrijf.  Tijden kun je eenvoudig klokken via scanners, tablets, op de computer of in de app. Het is super eenvoudig om nauwkeurig de tijd bij te houden!

Definieer zelf de zaken die je wilt meten, of gebruik onze handige voorgedefinieerde categorieën. Ook hierin is onze garagesoftware natuurlijk flexibel.

tijdregistratie categorie

“Het kwam zo vaak voor dat er in de werkplaats vergeten werd iets te noteren of er raakte een werkorder kwijt. Op die manier bleef er gewoon geld liggen. Sinds we de tijdregistratie in MotoMate GO gebruiken is de omzet in de werkplaats verhoogd.”

 

 

Wil jij meer grip op je werkplaats en werktijden eenvoudiger doorrekenen? Maak dan gebruik van de module Tijdregistratie. Hierin kun je bijvoorbeeld tijden klokken en vanzelfsprekend nog aanpassen voor je ze factureert. Ook heb je de beschikking over uitgebreide statistieken zoals productiviteit. Houd ziekte- en vakantieuren bij of stuur aan op een betere efficiëntie bij je werknemers. Vanuit de module Werkplaats heb je de beschikking over de koppeling met HaynesPro voor onderhoudsschema’s, waardoor je nog betere inschattingen kunt maken van de verwachte benodigde tijd. 

Overige modules