Basismodule werkplaats

Alle dingen die vanzelfsprekend zijn om in het basisgedeelte van je software te hebben vind je in onze basismodule Werkplaats.

Hierin houd je relaties, voertuigen en artikelen bij. Je maakt je werkbonnen, offertes met een snelle goedkeuringslink en facturen. Ook je klantmailingen kun je in het basispakket doen, evenals je klanten laten betalen via iDeal. Verder zijn alle koppelingen met TopMec, Servicebook, een hoop andere partners en koppelingen met je grossiers compleet en gratis geïntegreerd. Waarom zouden we kosten rekenen voor iets dat voor ons ook gratis is?

Servicebeurten voeg je eenvoudig toe aan je werkbon via de integratie met HaynesPro. Ook je bandenopslag kun je bijhouden in het basispakket. Je kunt berichten naar je klanten versturen via WhatsApp-web, SMS, e-mail, et cetera.

Uiteraard kun je je eigen factuurontwerp of e-mailontwerp gebruiken. Indien je briefpapier hebt, kunnen we er zelfs voor zorgen dat je e-mail er qua uiterlijk net zo uitziet als wanneer je op je eigen briefpapier geprint zou hebben. Zo ziet ook je gemailde offerte of factuur er professioneel uit.

Oh, en! Het programma blijft op de achtergrond voor je doorwerken, ook wanneer jij dat even niet doet. Zo worden de RDW-gegevens van je voertuigen automatisch dagelijks gesynchroniseerd. 

De Basismodule Werkplaats kan worden uitgebreid met verschillende modules. 

Verkoop

Mogelijkheid tot het bijhouden van een voorraadlijst, het maken van offertes, orders en facturen. Uitgebreide statistieken over de motorenverkoop. Ook bevat de module autoverkoop een automatische BPM-berekening.

Voorraadbeheer

Het maken van bestellingen, inboeken van pakbonnen, gebruik maken van equivalenten en vergelijknummers.

Uitleen

In deze module heb je een handig overzicht van je uitleen- en verhuurauto’s. Als je ook de planningsmodule gebruikt, kunnen de uitleen- en verhuurauto’s ook direct ingepland worden.

Planning

Met de geïntegreerde planningsmodule kun je overzichtelijk en eenvoudig alle werkopdrachten, afspraken, uitleen- en verhuurauto’s inplannen. Zo weet je altijd of die ene spoedklus nog aangenomen kan worden.

Tijdregistratie

Met de module tijdregistratie kun je exact bijhouden hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je uiteraard ziekte- en vakantie uren bijhouden. Ook heb je uitgebreide statistieken over tijden, en productiviteit.

Tablet én app

Wanneer je dan toch goed gaat automatiseren, wil je natuurlijk ook de mogelijkheid hebben om MotoMate GO te gebruiken op telefoon of tablet. Dat kan! Onze apps vind je in de PlayStore (Android) en in de AppStore (iOS).  

Wil je op de tablet gebruik maken van de monteursversie van MotoMate GO? Dat kan. Hiervoor hebben we een aparte weergave-modus voor op de tablet. Deze versie is speciaal voor in de werkplaats en biedt alle benodigde opties binnen handbereik. Je hebt direct overzicht van al je werkbonnen en planningen welke je op de tablet kunt aanvullen. Ook foto’s toevoegen aan een werkbon is mogelijk met één druk op de knop. Natuurlijk zijn ook koppelingen met onderdelen leveranciers meteen beschikbaar. 

Gebruik je ook de module Tijdregistratie? Dan kun je je tijden ook klokken via de app of tablet.

Tablet met software