Functionaliteiten

Omdat elk bedrijf anders werkt, is MotoMate GO onderverdeeld in handige modules. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt, maar kun je wel blijven groeien.  Daarnaast draait MotoMate GO in de Cloud, dus backups en onderhoud verzorgen wij voor je.

Alleen verkoop

Indien je voornamelijk motoren verkoopt kun je alles doen met onze Basis Verkoop. Hier in zit alles voor het bijhouden van klanten, voorraad, het factureren en de aftersales. Meer informatie over de Basismodule Verkoop vind je hier.

(Ook) werkplaats

Als je ook een (actieve) werkplaats hebt, begin je met de Basis Werkplaats. Deze kun je vervolgens uitbreiden met onderstaande modules. Meer informatie over Basis Werkplaats.

Modules

Verkoop

Mogelijkheid tot het bijhouden van een voorraadlijst, het maken van offertes, orders en facturen. Uitgebreide statistieken over de motorenverkoop. Ook bevat de module verkoop een automatische BPM-berekening.

Voorraadbeheer

Het maken van bestellingen, inboeken van pakbonnen, gebruik maken van equivalenten en vergelijknummers.

Uitleen

In deze module heb je een handig overzicht van je uitleen- en verhuur voertuigen. Als je ook de planningsmodule gebruikt, kunnen de uitleen- en verhuurvoertuigen ook direct ingepland worden.

Planning

Met de geïntegreerde planningsmodule kun je overzichtelijk en eenvoudig alle werkopdrachten, afspraken, uitleen- en verhuurvoertuigen inplannen. Zo weet je altijd of die ene spoedklus nog aangenomen kan worden.

Tijdregistratie

Met de module tijdregistratie kun je exact bijhouden hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je uiteraard ziekte- en vakantie uren bijhouden. Ook heb je uitgebreide statistieken over tijden, en productiviteit.

Boekhouding

Interne boekhouding

Compleet geïntegreerde boekhouding, gespecialiseerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-motoren, globalisatie en alles dat verder nodig is voor je bedrijfsvoering. Inclusief rapportage, eenvoudig inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte en nog veel meer.

Externe (gekoppelde) boekhouding

We kunnen koppelen met verschillende boekhoudpakketten (zoals als E-boekhouden, Exact Online, iMUIS, Yuki, SnelStart, Twinfield, Afas, Minox en Unit4). 

MotoMate GO stuurt automatisch je facturen door naar de boekhouding, zo is hij altijd up to date.

Extra's

Naast de modules hebben we ook nog enkele extra’s:

  • Online afsprakenmodule
    Hiermee kunnen je klanten via je website een afspraak plannen. Ook zien ze de beschikbaarheid in de werkplaats.
  • Online klantenportaal
    Via de klantenportaal kunnen je klanten hun voertuigen en hun historie terugkijken. Ook kunnen ze direct een afspraak plannen voor onderhoud.
  • HaynesPro Compleet (Tech, Electronics en Smart)
    De complete technische database van HaynesPro geintegreerd in MotoMate GO.

Integratie

Zodra je een abonnement neemt, overleggen we hoe en wanneer je het liefst wilt beginnen. In het voorbereidingstraject:

Hier krijg je de kans om alles te testen en al een beetje aan het nieuwe programma te wennen. Wanneer je daadwerkelijk met MotoMate GO gaat beginnen, dan zetten we je gegevens vanuit je vorige pakket nogmaals om of halen de test-gegevens uit je database. Je bent dan klaar om te starten met MotoMate GO.