Omdat elk bedrijf anders werkt is MotoMate GO onderverdeeld in modules. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt, maar kun je wel blijven groeien. Daarnaast draait MotoMate GO in de cloud, dus back-ups en onderhoud verzorgen wij voor je. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Werkplaats?

Heb je een actieve werkplaats? Dan kun je eenvoudig starten met onze module Basic Werkplaats. Hierin kun je onder andere werkbonnen maken, facturen maken, klanten en hun historie bijhouden en mailingen versturen. Ook is er een koppeling met Hexon, via waar je alle prijslijsten kunt inlezen.

Motorverkoop?

Indien je voornamelijk motoren verkoopt en geen werkplaats hebt, kun je alles doen met onze Basis motorverkoop. Hierin zit alles voor het bijhouden van klanten, voorraad, factureren en de aftersales. Dankzij de koppeling met Hexon kun je ook meteen heel eenvoudig online adverteren.

Modules

Werkplaats

In de module werkplaats vind je alles dat je mag verwachten van een basismodule: werkbonnen, facturatie, mailingen, klanthistorie, motorhistorie, koppelingen met onderdelen-leveranciers, Hexon, WhatsApp, et cetera.

Verkoop

In de module verkoop vind je de mogelijkheid tot het bijhouden van je motorvoorraadlijst en het maken van motor-offertes, -orders en facturen. Je hebt de beschikking over uitgebreide statistieken over je verkoop.

Voorraadbeheer

Heb je zelf een hoop onderdelen op voorraad? Maak dan gebruik van de module voorraadbeheer. Hierin vind je het maken van bestellingen, pakbonnen inboeken, gebruik van equivalenten en vergelijknummers en besteladviezen.

Uitleen

In deze module heb je een handig overzicht van je uitleen- en verhuurvoertuigen. Ook kun je verhuur-formulieren printen. In combinatie met de module 'planning' kun je je uitleen- en verhuurvoertuigen ook inplannen.

Planning

De planningsmodule zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen- en verhuurvoertuigen kunt plannen. De planning kan ook geïntegreerd worden in je eigen website. Makkelijk voor jouw klanten.

Tijdregistratie

Met de module tijdregistratie kun je exact klokken hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je ziekte- en vakantie-uren bijhouden. Ook vind je hier uitgebreide statistieken over tijden en productiviteit .

Boekhouding

Interne boekhouding

MotoMate GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor jouw branche. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BTW- en marge-voertuigen, globalisatie en alles dat verder nodig is voor je bedrijfsvoering. Inclusief rapportage, eenvoudig inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte en nog veel meer. Op deze manier heb je alles in één pakket.

Externe (gekoppelde) boekhouding

Liever koppelen met een extern boekhoudpakket? We kunnen (gecertificeerd) koppelen met verschillende boekhoudpakketten (zoals als E-boekhouden, Exact Online, iMUIS, Yuki, SnelStart, Twinfield, Afas, Minox en Unit4). Alle facturen die je in GO maakt komen eenvoudig in het boekhoudpakket waarmee je koppelt, terecht. De rest van de boekhouding doe je in het externe pakket van jouw keuze.

Extra's

Online afsprakenmodule

Hiermee kunnen je klanten via je website een afspraak plannen. Ook zien ze de beschikbaarheid in de werkplaats.

HaynesPro technische data

De complete technische database van HaynesPro is nu ook beschikbaar voor motoren. Uiteraard kunnen wij dit integreren in MotoMate GO. Hoe makkelijk kan het worden? 

Online klantenportaal

Via het klantenportaal kunnen je klanten hun voertuigen en hun historie terugkijken. Ook kunnen ze direct een afspraak plannen voor onderhoud.

Occassion Online pakket

Motoren verkopen? Plaats ze met het occasion onlinepakket door naar alle gerenommeerde websites.

Integratie

Voor jou is het belangrijk om zo snel mogelijk in de lucht te zijn. Dat snappen wij ook. Daarom kan starten heel snel en eenvoudig:

Met de gratis en vrijblijvende demo van MotoMate GO kun je voor jezelf bepalen of het programma bij jou en je bedrijf past. In je eigen persoonlijke demo-omgeving heb je de mogelijkheid om alles te testen en al een beetje aan het nieuwe programma te wennen. Wanneer je daadwerkelijk met MotoMate GO gaat beginnen, zetten we (indien van toepassing) je gegevens vanuit je vorige pakket om of halen de test-gegevens uit je database. Je bent dan klaar om te starten met MotoMate GO.