Full-stack PHP-developer

Published by Peter Kuijpers on

Wie zijn wij?

CSW Software maakt sinds 1986 software voor de automotive branche en daar zijn we erg trots op.

Als één van de eerste aanbieders in deze markt, hebben we veel ervaring opgebouwd. We weten dankzij onze klanten wat goede garagesoftware is en hoe we dat moeten maken.  

En we willen die software niet alleen goed en stabiel maken, maar vooral gebruiksvriendelijk. Iedereen moet er mee kunnen werken.

CSW Software is een onafhankelijk bedrijf. Wij zijn geen onderdeel van een groot concern, we hebben geen anonieme investeerders die snel willen ‘cashen’, we zien data niet als verdienmodel. Misschien zijn we daardoor niet de grootste aanbieder in de markt, maar dat hoeft ook niet. Als we maar de beste zijn.

Omdat de techniek niet stilstaat, is software nooit “af”. We blijven dan ook continu ontwikkelen en verbeteren. En daar hebben we jouw hulp nu bij nodig.

Naast development, zul je ook betrokken zijn bij de 3e-lijn support aan onze gebruikers. Want door direct klantcontact krijg jij natuurlijk weer meer inzicht in de klantwens.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die bij ons past. We doen dingen altijd net een beetje anders en daar moet je je thuis bij voelen.

Als full stack PHP developer heb je uiteraard kennis van

  • PHP
  • Ajax, AngularJS en MySQL
  • JavaScript, CSS en HTML

Je komt het beste tot je recht in een ongedwongen werksfeer, kunt zelfstandig kan werken, hebt een gezond gevoel voor humor en vindt een potje tafelvoetbal op zijn tijd ook nog leuk.

Affiniteit met de automotive sector is natuurlijk een enorme pré.

Wat bieden wij?

Allereerst natuurlijk een geweldige werkplek, al zeggen we het zelf. Daarnaast kun je rekenen op een arbeidsvoorwaardenpakket op maat, passend bij de functie en jouw achtergrond.

Je wilt bij ons aan de slag?

Nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op. We ontvangen graag je motivatie en CV. Je mag deze mailen naar vacatures@csw.nl