CSW Software doet klanten SnelStart Garage passend aanbod

Published by CSW Software on

CSW Software springt op de bres voor klanten van stoppend SnelStart Garage.

Bij het modulaire garagesoftwarepakket AutomaaT GO van CSW Software heb je de mogelijkheid om de compleet geïntegreerde automotive-boekhouding van AutomaaT GO te gebruiken, maar ook om te koppelen met externe boekhoudpakketten. “Vanzelfsprekend blijven we de koppeling met het boekhoudpakket van SnelStart ook ondersteunen. Je kunt er bij ons dus voor kiezen om in je SnelStartboekhouding te blijven werken en deze te koppelen aan onze garagesoftware. Zo hoef je niet ook nog een nieuw boekhoudpakket te leren” vertelt Peter Kuijpers van CSW Software.

Hij vult aan: “Een min of meer gedwongen overstap is natuurlijk niet niks. We willen daarom graag met klanten van SnelStart Garage meedenken en hen een passend aanbod doen.”

Ons tijdelijk aanbod:
De koppeling met de SnelStartboekhouding mag je gratis gebruiken tot juli 2019. Verder schrappen we de overnamekosten van gegevens uit SnelStart voor je. Stap dus snel over naar AutomaaT GO en pak deze voordelen direct mee. Het aanbod geldt tot 15 oktober 2019.

SnelStart Garage gekocht?
Graag denken we ook met je mee wanneer je in het verleden SnelStart Garage gekocht hebt. Vraag ons om de mogelijkheden dan kijken we graag wat we voor je kunnen betekenen.

Wat houdt de koppeling met boekhouding SnelStart in?
Je kunt AutomaaT GO koppelen aan het boekhoudpakket van SnelStart. Hierdoor worden alle boekhoudkundige handelingen automatisch doorgestuurd naar SnelStart. Denk hierbij aan facturen, rekeningen, betalingen e.d.

Ook is het mogelijk om, samen met de SnelStart-koppeling, de interne boekhouding te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je al je boekhouding in AutomaaT GO kunt doen, terwijl de boekhouder in SnelStart kan werken. Alle informatie is direct bij de hand, in beide pakketten.

De koppeling werkt direct. Zodra je een factuur in AutomaaT GO maakt, wordt deze ook direct in SnelStart verwerkt. Je hoeft hier dus geen extra handelingen voor uit te voeren.

Meer weten over het overstap aanbod? Klik hier om verder te lezen.