Boekhoudkoppeling AutomaaT GO met SnelStart officieel gecertificeerd -Garagepakket snel te koppelen met SnelStart

Published by CSW Software on

Recent kondigde SnelStart aan te stoppen met de ontwikkeling van hun module Garage. Het steeds moeten voldoen aan de trends en bewegingen binnen de garage-branche noopte het boekhoudsoftwarebedrijf SnelStart de garagemodule niet actief meer door te ontwikkelen.

“De aankondiging van het stoppen van de garagemodule bracht een behoorlijk potentieel op de markt”, aldus Peter Kuijpers, commercieel directeur bij CSW Software. “Dat hebben we flink gemerkt, het ene na het andere telefoontje van SnelStart Garage-gebruikers kwam binnen op ons kantoor. Wij zijn dan ook erg blij met de officieel gecertificeerde koppeling met SnelStart.

CSW Software had al langere tijd een koppeling met het boekhoudpakket van SnelStart in de markt draaiend, maar heeft door de recente ontwikkelingen bij SnelStart besloten om deze koppeling nu ook officieel te laten certificeren.

“Na certificering van een API koppeling is het voor de klant mogelijk om software op eenvoudige wijze te integreren. Op termijn zullen alle oude gateway koppelingen verdwijnen en worden vervangen door gecertificeerde API koppelingen. Onze missie is om ‘moeilijke dingen makkelijk te maken voor ondernemers’”, aldus Edwin van Benten, accountmanager bij SnelStart.

De koppeling werkt heel simpel, legt Kuijpers uit: “facturen worden gemaakt in AutomaaT GO en automatisch doorgeschoten naar de boekhouding van SnelStart. De rest van de boekhouding wordt in het externe boekhoudpakket gedaan.” Bijkomend voordeel van de koppeling is dat overstappers van SnelStart Garage niet ook nog hoeven te wennen aan een nieuw boekhoudpakket en dat door de certificering keuzevrijheid en zekerheid gegarandeerd kan worden.

“Overigens bieden we, naast koppelingen met externe boekhoudpakketten, de mogelijkheid om gebruik te maken van de eigen AutomaaT GO-boekhouding. Deze boekhouding is gespecificeerd voor de automotive markt en houdt daardoor ook rekening met bijvoorbeeld marge- en globalisatieregelingen”, aldus Kuijpers.

CSW Software biedt klanten van SnelStart Garage die overstappen, ook een speciaal aanbod. “Voor overstappers hebben we een fors gereduceerd tarief van onze garagesoftware in de markt gezet en ook eventuele overstapkosten hebben we voorlopig geschrapt”, besluit Kuijpers.