NIEUW GARAGEPAKKET AUTOMAAT GO!

“We wilden een product maken met veel gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie”, vertelt Peter Kuijpers, commercieel directeur van CSW Software. “Het product moet logisch voelen, de garagist ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden en natuurlijk ontzorgen.”

Het nieuwe pakket is in 2017 ontwikkeld en uitgebreid getest. “Met ons eigen programmeerteam hebben we de wensen en geluiden uit de markt opgepakt en omgezet tot het nieuwe pakket. Een echt product voor de garagist, ontwikkeld vanuit de praktijk”, aldus Kuijpers.

CSW Software biedt sinds 1986 automatiseringsoplossingen voor garage- en handelsbedrijven. Het nieuwe AutomaaT GO kan zo wel online (‘in the cloud’) als lokaal werken. Peter Kuijpers legt deze optie uit: “In het huidige klimaat vrezen veel mensen dat hun data geen eigendom van het garagebedrijf blijven en gebruikt zullen worden voor onduidelijke doeleinden. De keuze die een aantal van onze concurrent gemaakt heeft om enkel online te werken is inderdaad een keuze die je voor de klant zou kunnen maken. Online werken heeft natuurlijk ook voordelen, maar wij kiezen er heel bewust voor dit niet voor onze klanten te beslissen en hen keuzevrijheid te geven in de manier van werken.”

Het pakket kan het gehele bedrijf automatiseren, maar is helemaal zelf samen te stellen. Van werkplaats tot verkoop en van administratie tot historie, het kan allemaal. “Ook dat is een keuze die we de consument geven”, lacht Kuijpers. “CSW Software is een familiebedrijf en weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact met de klant en keuzevrijheid is. Het gevoel hebben dat de softwareleverancier jouw situatie kent en er écht voor jou zit is wat veel mensen in de markt waarderen. Persoonlijk contact blijft een van de speerpunten van ons bedrijf. “

CSW Software heeft gebruikers door heel Nederland. In het huidige werknemersbestand van het bedrijf zijn mensen uit Limburg te vinden, maar ook uit Groningen. Naast de 24/7 klantenservice die het bedrijf biedt, kan op deze manier ook op locatie bij de klant snel service geboden worden.

“Samen met het onlangs gelanceerde AutomaaT Touch, een compacte versie van garagesoftware AutomaaT GO speciaal geschikt gemaakt voor de werkplaats, bieden we de garagist een compleet nieuw en modern geheel. Wij gaan er met de nieuwe software van uit de automotive wereld nog beter te kunnen bedienen”, besluit Kuijpers.